Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: رئیس پلیس راهور ناجا گفت: به مأموران گفتیم خودروهایی که بالای یک میلیون تومان جریمه دارند چه در شهر و چه در جاده‌ها اگر با خانواده بودند توقیف نشوند.
به گزارش خرداد به نقل از مهر، سردار سید کمال هادیان فر در گفت‌وگویی با اشاره به طرح تقسیط جرایم راهنمایی و رانندگی اظهار کرد: این طرح به مناسبت دهه ولایت مجدد اجرا می‌شود و افرادی که بالای یک میلیون تومان جریمه دارند می‌توانند به سایت راهور ۱۲۰ بروند و تا ۳۱ مرداد ماه جرایم خودشان را تقسیط کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: تاکید شد تا توقیف خودروها به حداقل برسد. به مأموران گفتیم خودروهایی که بالای یک میلیون تومان جریمه دارند چه در شهر و چه در جاده‌ها اگر با خانواده بودند توقیف نشوند.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا بیان کرد: اما به تمام این خودروها که بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار دستگاه هم هستند، پیامک ارسال کرده و هشدار دادیم که مبلغ جریمه‌شان بالای یک میلیون تومان بوده و باید آن را پرداخت کنند.
هادیان فر به طرح تقسیط جرایم راهنمایی و رانندگی که به مناسبت دهه ولایت مجدد اجرا شده است، گفت: بر این اساس افراد بالای یک میلیون تومان جریمه که خودروهایشان در پارکینگ‌ها است، می‌توانند برای ترخیص خودروی خود از امکان پرداخت اقساطی جرایم استفاده کنند. این افراد می‌بایست درخواست خود را برای پرداخت اقساطی جرایم به پلیس ارائه کرده و پس از آن با ارائه برگ سبز خودرو متعهد شوند که طی یک سال جریمه خود را پرداخت کنند.
امکان پرداخت موردی جرایم بر روی سایت راهور ۱۲۰ مجدد فعال شدوی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه چرا امکان پرداخت موردی جریمه از روی سایت برداشته شده است، گفت: همانطور که گفتید این امکان از قدیم بر روی سایت بوده و افراد می‌توانستند به صورت موردی و متناسب با موجودی شأن مبلغ جرایم را پرداخت کنند که به دلیل ویرایش‌هایی که بر روی سایت داشتیم برای مدتی این آیتم حذف شد.
رئیس پلیس راهور ناجا ادامه داد: اما مجدد به طراحان سایت گفته‌ام این امکان به سایت اضافه شود و افراد بتوانند به هر نحوی که بخواهند جرایم خود را پرداخت کنند.
به دلیل ضعیف بودن زیرساخت‌ها پرداخت جرایم با تأخیر بر روی سایت نشان داده می‌شودسردار هادیان فر یادآور شد: در حال حاضر اکثر مأموران ما با استفاده از دست افزار و به شکل هوشمند اقدام به ثبت و جریمه تخلفات رانندگی می‌کنند اما در مواردی که قبض‌ها به شکل کاغذی صادر شده است باید بگویم که حدود ۷۵ درصد این جرایم کاغذی از یک تا پنج روز طول می‌کشد تا روی سیستم ثبت شود.
شهروندان قبض‌های کاغذی را بلافاصله بعد از دریافت پرداخت نکنند و پس از دریافت پیامک پرداخت کنندوی گفت: به همین دلیل توصیه ما این است که شهروندان این قبض‌ها را پس از دریافت پیامک پرداخت کنند. اگر هم پیامکی دریافت نکردند قطعاً اطلاعاتشان در سامانه ما به درستی ثبت نشده و لازم است با مراجعه به پلیس راهور اطلاعات خود را اصلاح کنند.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا بیان کرد: البته این موضوع را هم یادآور شوم که پرداخت جریمه‌ها به دلیل ضعیف بودن زیرساخت‌ها و داشتن برخی خلاءها بر روی سایت راهور ۱۲۰ کمی با تأخیر بر روی سایت ثبت می‌شود و افراد بعد از پرداخت جریمه انتظار نداشته باشند مبلغ خلافی از مبلغ کل کسر شود و یا صفر شود، یکی دو روز بعد سایت را چک کنند و اگر آن زمان باز مبلغ پرداخت شده از مبلغ خلافی‌ها کم نشده بود به مراکز راهور مراجعه کنند.
چرا جرایم رُند نیستند؟سردار هادیان فر در پایان خاطرنشان کرد: مجلس دهم در روزهای آخر به منظور کمک به بهزیستی ۲ درصد بر جریمه‌ها اضافه کرد که الان در برخی از جریمه‌ها رقم آن به طور مثال می‌شود ۸۲ هزار و ۵۰۰ تومان که آن ۲ هزار و ۵۰۰ تومان همان ۲ درصدی است که به حوزه بهزیستی اختصاص پیدا کرده تا در واقع به این بخش از نظر بنیه مالی کمک بیشتری شود. برچسب ها: پلیس راهور ناجا ، سردار سید کمال هادیان فر

منبع: خرداد

کلیدواژه: پلیس راهور ناجا بالای یک میلیون تومان جریمه راهنمایی و رانندگی پرداخت کنند بر روی سایت پلیس راهور هادیان فر رئیس پلیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۰۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل کمبود نیروهای پلیس راهور در شهرها را با برون‌سپاری رفع می‌کنیم

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: با ورود بخش خصوصی از طریق واگذاری و برون‌سپاری بخش عمده‌ای از مسئولیت‌هایی که از طریق وسایل هوشمند قابل اجرا است، کمبود نیروی پلیس راهور برطرف شود.

سردار تیمور حسینی در حاشیه دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در تمام دنیا برای کلان شهرها و استان‌هایی که در معرض آلودگی هوا قرار دارند، برنامه‌های فوری را اجرا می‌شود. از نظر من اگر بتوانیم طی مدت ۱۰ سال طرح جایگزینی خودروهای هیبریدی و برقی را در استان‌های درگیر با آلودگی هوا اجرا کنیم، به موفقیت چشمگیری دست پیدا خواهیم کرد.

وی با اشاره به فعالیت خودروهای ثبت تخلف ویژه ناوگان بار درون‌شهری افزود: این کار بر اساس تبادل اطلاعات مدیریت شهری و پلیس اجرا شده است و مطابق با آن پس از استعلام از سرور اجرایی پلیس مشخص خواهد خودروی مورد نظر برای حمل این محموله مجوزهای لازم را دریافت کرده است یا خیر؟، اگر فعالیت خودرو بدون مجوز باشد مطابق با جدول جرایم با آن برخورد می‌شود.

رئیس پلیس راهور فراجا پیرامون تأثیر مثبت ثبت تخلف ناوگان‌های باری خاطر نشان کرد: هر کاری که در آن نظارت و کنترل وجود داشته باشد، در نهایت به نظم منجر می‌شود، چراکه برای آن آئین‌نامه و دستورالعمل وجود دارد. اگر اقدامی براساس آئین‌نامه باشد و برای آن ضمانت اجرا در نظر گرفته شود می‌تواند افراد را به سمت رعایت ملاحظات سوق دهد.

وی تصریح کرد: امیدوارم با ورود بخش خصوصی از طریق واگذاری و برون‌سپاری بخش عمده‌ای از مسئولیت‌هایی که از طریق وسایل هوشمند قابل اجرا است، کمبود نیروی پلیس راهور برطرف شود.

سردار حسینی اضافه کرد: سامانه‌های ثابت به دلایل مختلف از جمله حمایت نشدن به موقع از پیمانکاران با یک وقفه جدی مواجه شد، اما می‌توان با استفاده از تجهیزات دستی، قدرت مانور بالا و سرمایه‌گذاری روی واحدهای کوچک این مسائل را بهبود بخشید.

کد خبر 749705

دیگر خبرها

  • طرح ویژه پلیس راهور برای موتورسواران و عابران پیاده
  • توقیف اتوبوس حامل گازوئیل قاچاق در ریگان
  • توقیف اتوبوس حامل ۱۱ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در ریگان
  • مشکل کمبود نیروهای پلیس راهور در شهرها را با برون‌سپاری رفع می‌کنیم
  • ۵۶ دستگاه خودرو حادثه ساز در مشهد توقیف شد
  • ضرورت نظارت بر دوربین‌های راهنمایی و رانندگی
  • توقیف کامیون حامل ۶۱۹ کارتن میوه قاچاق در کاشان
  • حمایت بهزیستی از ۶۷۷ خانواده دارای فرزند چندقلو
  • توضیحات پلیس برای عدم شماره‌گذاری تاکسی‌های برقی و ون‌ها
  • ۶۷۷ خانواده دارای فرزند چند قلو تحت پوشش بهزیستی زنجان هستند